Дзен или изкуството да бъдеш тийн: Любовта, която обърква главите ни

Mar 08, 2012 Няма коментари by

Любовта, това непоносимо, лудо изживяване, което ви кара да мечтаете, да искате, да бъдете… Обърква главите ви, нали? Няма страшно! Ако следвате нашите съвети ще оцелеете! Още повече, може да си намерите гадже.

1. Първо и най-важно! Когато сте набелязали гаджето на мечтите си – Без паника! Колкото и да ви се потят ръцете, да започвате да пелтечите и хиляди пеперуди да се гонят в стомаха ви, а краката ви да стават от розов захарен памук, то паникьосате ли се, има голям шанс да го подплашите. Да, знаем, че желанието да бъдете с този човек е непреодолимо, но ако ни послушате, може и да се получи. В тийн годините всички сме много чувствителни за мнението на останалите. Така, че ако се нахвърлите по един груб начин, може и да ви отхвърлят. Почнете по отдалеч. Разберете какво харесва, каква музика слуша, какви спортове практикува. Например, залата за аикидо е идеално място за запознанства.

2. Ако сте стигнали до момента с първа среща, то ние ви препоръчваме да пробвате нещо различно. В зависимост от сезона – отидете на планина или пък на ледена пързалка. Така ще запомните този момент дълго време.

3. Привличането е взаимно. Явно ще се случва нещо. Не се хвърляйте да се запознавате с приятелите му/й, дайте време, вижте как вървят нещата. Чувствайте се спокойни само двамата. Понякога приятелското обкръжение може да е много критично към нов „елемент“, който дори да бъде приет за заплаха за цялостта на групата. Когато се чувствате сигурни един с друг, тогава вече може да започнете да излизате с приятелите си.

4. Секс. Къде без секс? Ние в teenews.eu се надяваме да изчакате до 18 години, а вашите родители, най-вероятно до 30, но ако сте решили да го правите, няма да ви спираме. Не забравяйте да вземете предпазни мерки. Процентът на половопредаваните болести и тийн бременност е голям.

5. Никога не забравяйте – каквото и да се случи, завинаги не съществува, още повече когато си тийн. Наслаждавайте се на момента.

Секс и любов, Съвети

About the author

The author didnt add any Information to his profile yet
No Responses to “Дзен или изкуството да бъдеш тийн: Любовта, която обърква главите ни”

Leave a Reply