Ще забраняват мисионерската поза със закон в Украйна

Mar 31, 2012 Няма коментари by

Украинският парламент възнамерява да разгледа законови промени, с които да бъде забранена мисионерската поза в страната. Това не е шега (все пак до 1 април има още броени часове), а си е самата истина.

Безумната идея е дошла на украинската народна представителка Наталия Королевская и е част от предложените от нея законови промени, които трябва да спомогнат за повишаване на раждаемостта в страната. Сред тях са още забрана на абортите, както и въвеждане на нов данък за бездетните двойки.

Работата е там, че според сексолози, при практикуване на мисионерската поза, шансът от зачеване бил много по-голям. Затова и парламентаристите от източно – европейската страна препоръчват да се използва така наречената “кучешка поза”.

Любопитно е, дали все пак парламентът ще приеме безумното предложение, както и по какъв точно начин, след това полицията ще следи, дали законът се спазва. Дали например добросъвестни граждани ще следят през прозорците на съседите си и ще се обаждат на органите на реда, ако видят, че се практикува секс по неправилния начин. Подобен сценарий на доносничество вече е изпробван през комунизма и едва ли е нещо, към което някой би искал да се върне …

Любопитно, Секс и любов

About the author

The author didnt add any Information to his profile yet
No Responses to “Ще забраняват мисионерската поза със закон в Украйна”

Leave a Reply