Gravity Co., SKRE4 и 100 Кила на Elevation

Apr 10, 2012 Няма коментари by

Групите Gravity Co., SKRE4 и култовият хип хоп изпълнител 100 Кила ще бъдат сред българските участници на тазгодишното издание на феста Elevation. Феновете ще могат да чуят още и Der Hunds – изпълнителите, спечелили конкурса за непопулярна група през 2011 г.

Както Teenews.eu вече писа, сред големите имена на тазгодишния Elevation ще са Фетбой Слим, Ерика Баду и Кошийн. Фестивалът ще се проведе на 23 и 24 юни, а организаторите обещават този път шоуто да бъде изключително.

На Главната Сцена на Фестивала българските меломани ще имат щастието да срещнат както световно известни и утвърдени имена от музикалната сцена, така и бързо набиращи популярност изпълнители от различни музикални жанрове – pop, funk, jazz, swing, electro swing, soul, Hip Hop, reggae, R&B, alternative and experimental rock, ska, punk и др.

Безкрайното парти ще е на DJ сцената, която ще ни запознае с новите тенденции в електронната, dance и chill out музика, представени от някои от най-нашумелите диджеи в световен мащаб.

Третата музикална сцена е мястото, където ще чуем нови български групи и вече познати артисти. Ще има също зони за забавления, релакс, скейт парк, къмпинг и паркинг. На разположение ще бъдат и заведения за бързо хранене, барове, информационни и медицински пунктове, екипи на пожарно-аварийна безопасност и полиция.

Concerts, Drum and bass, Hip hop, Party Time, Punk & Ska, Rock, Techno

About the author

The author didnt add any Information to his profile yet
No Responses to “Gravity Co., SKRE4 и 100 Кила на Elevation”

Leave a Reply