Форум за неправителствени организации КЛЮЧ във Варна

Apr 20, 2012 Няма коментари by

След успешното първо издание на Форум КЛЮЧ в София, което се проведе на 17 март 2012 г., идва ред и на Варна. На 19 май водещият български форум за неправителствения сектор ще даде възможност за споделяне на опит, мнения и идеи за развитие на младите хора в сектора на гражданските организации, в Аулата на Икономическия университет в морската столица.

КЛЮЧ ще събере на едно място млади хора, студенти, доброволци, начинаещи в своята дейност в гражданския сектор, с хора, които са успели в този сектор и имат достатъчно опит зад себе си и желание да го споделят. Те ще получат възможност също да се изправят пред врата на възможности, за която някои от тях не са подозирали, а други може би са неглежирали или са гладали със страх и недоверие.

Ключът е символ на възможност, която е в техните собствени ръце и инструмент, който човек трябва да има, но и да се научи да използва – начин, инициатива, знание и възможност. Целта на организаторите от 42training е да покажат на младежите, че работата в НПО е възможност за кариерно развитие, ще им даде насоки за мислене, ще покаже успешни примери от успешни хора и ще създаде общност на участниците.

Събитието ще се проведе с подкрепата на Икономически университет Варна (ВИНС). Сред лекторите са Илиян Илиев – Председател на Управителен съвет на Обществен център за околна среда и устойчиво развитие /ОЦОСУР/, Дарина Иванова, Председател на Морски клуб „Приятели на морето” – Варна.

Форумът е отворен за всички студенти, доброволци и млади хора с интерес към развитие в неправителствени организации. То ще е без такса участие, но с предварителна регистрация, която можете да направите от тук.

Youth projects, Еко

About the author

The author didnt add any Information to his profile yet
No Responses to “Форум за неправителствени организации КЛЮЧ във Варна”

Leave a Reply