Дзен или изкуството да бъдеш тийн: Пет хитри начина да сваляш момиче

May 19, 2012 Няма коментари by

(Само за момчета)

Да разберем момичетата е почти толкова трудно, колкото да си отговорим на въпроса, как е възникнала Вселената (че май си е и по-трудно). Днес може някоя мацка да ти се усмихва и те да гледа с влажен поглед, а утре – просто да се направи, че не те забелязва или да ти се присмее, когато направиш някоя тъпотия. Лудницата е пълна! И все пак, се налага да живеем с тази особена порода същества, затова ето няколко хитри начина, да сваляш момичета по-успешно:

1. Първи и най-сигурен начин – купи си бухалка:). С един удар всяко момиче ще е в краката ти. Лошото на този вариант е, че ще бъде само за един единствен път, а ние желаем да имаш по съществен успех сред дамите, така че продължавай да четеш.

2. Ако имаш избраница, ти препоръчваме да направиш малко проучване. Научи какво харесва, къде обича да излиза, любими филми и книги. Такива неща. Това ще ти помогне да бъдеш много по-изобретателен в начините си да я впечатлиш и когато се стигне до директен контакт, да имате общи теми за разговор, а не просто да стоите и да се гледате тъпо.

3. Третият ни съвет е свързан с факта, че жените са напълно неразбираеми. Препоръчваме ти да пробваш и ти да бъдеш непредсказуем и мистериозен. Това сериозно ще повиши интереса към теб. Например, ако момичето, което харесваш е обграждано от много момчета, просто се преструвай, че не те интересува (да, знаем, че си готов да виеш от болка, като я видиш, но е нужно да потърпиш малко). Преструвай се така, че да забележи. Това със сигурност ще й направи впечатление. Ако започне да проявява интерес към теб – не сваляй гарда веднага. Нека се потруди малко. Жените обичат да ги гонят, но когато не им се обръща внимание направо ПОЛУДЯВАТ, неразбирайки защо нещата се случват по този начин. Разпали любопитството й и го използвай в твоя полза. Ако видиш, че проявява интерес към теб, който не стихва в първите пет минути, е време малко по-малко да я допуснеш в твоя свят и да видиш какво ще стане.

4. Разсмей я. Момичетата харесват забавни момчета. Нямате си представа колко комици са женени за красиви моделки (нито пък ние):). Силата на хумора, не трябва да бъде подценявана, тя ще отвори врата към всяко женско сърце. Прати й някой смешен клип във Facebook или на мейл, после ще имате още една обща тема за разговор.

5. Покажи й, че я харесваш пред всички. Знаеш, че е момичето на сърцето ти, което пърха при мисълта, че ще сте заедно. Готов си да предприемеш крайни мерки – това е начин, които ще подейства, ако момичето те харесва, а ако няма, поне ще ти е признателна, че си повдигнал реномето й пред другите в училище. Привлечи вниманието й с нещо готино, лудо, оригинално. Измисли малък, но сладък жест, който да запомни. Остави шоколад на чина й или й пусни любовна поема в раницата. Не забравяй да напишеш кой е подателят. Можеш да й подариш цветя или пък два билета за концерт на любимата ти група. Възможностите са неограничени, ако решиш да я поканиш на среща ти препоръчваме да бъдеш сигурен, че ще я заведеш на място където ще й хареса.

Секс и любов, Съвети

About the author

The author didnt add any Information to his profile yet
No Responses to “Дзен или изкуството да бъдеш тийн: Пет хитри начина да сваляш момиче”

Leave a Reply