Премиера на филм за колелета

May 19, 2012 Няма коментари by

За трети пореден път в България ще се случи премиера на обещаващ байк филм. След „Life Cycles” и „From The Inside Out” на 19 май тази година идва ред на един от най-очакваните – „Strength In Numbers”.

Филмът, който е създаден от Anthill Films и Red Bull Media House, спазва тенденции от последните години като показва кадри с каране на огромен брой световни величия, заснети на емблематични спотове от цял свят и монтаж на изключително високо ниво. Организаторите на филмовата премиера споделят, че „Strength In Numbers” ще пренесе зрителите в живота както на част от най-големите про-та така и на новите любители на този екстремен спорт, търсещи удовлетворение от карането.

Създателите Anthill Films прекарват две години в работа върху този филм, пътувайки до някои от най-емблематичните за маунтинбайк културата места, в търсене на завладяващи истории. Ако гледате филма ще разберете дали мисията на екипа – да заснемат разнообразието на спорта – от кръговете на Световната купа, до дърт джъпмовете в задния двор, от най-големия байк парк в света в Whistler – до отдалечените трасета в Непал, от безкрайните фриирайд линии в Юта до норт-шоровете в горите на Британска Колумбия.”, е била изпълнена

Премиерата ще се случи на 19.05.2012 // 19:30 // Дом на киното. Цена на билет 8 лв. Повече инфо има във фейса.

Bike, Extreme

About the author

The author didnt add any Information to his profile yet
No Responses to “Премиера на филм за колелета”

Leave a Reply