Root Souljah live concert

May 17, 2010 1 коментар by

На 22 май с разтърсващ концерт в столичния Sofia Live Club, eдна от най-ярките дъб реге групи на родната музикална сцена Root Souljah, ще открият реге лято 2010, което както обещават организаторите ще бъде преобладаващо и подобаващо.root_souljah_02[1]

След близо едногодишна пауза, музикантите от лейбъла ‘Root Rocket’ се завръщат с пълна сила на сцената заедно с Jahmmi Youth и Zafayah, за да представят изцяло новия материал за дългоочакваният им дългосвирещ албум.

Дебютният концерт на групата се състоя в София, преди 3 години, по случай промоцията на първата реге продукция, издавана у нас – Root Souljah ЕР. Още същата 2007 година, песента ‘King Song’ бе избрана да представя България на международния продуцентски фестивал EuropaVox, Франция. Следват покани и турнета в повечето страни на Балканите, Германия, Австрия, Чехия, два гастрола в Словения и Румъния, множество концерти в София и страната, както и благотворителна подкрепа на значими граждански и еко инициативи, с което Root Souljah показват, че тяхната музика е преди всичко мисия, а не бизнес.

Партито с начален час 22h ще бъде открито от DJ Brumbaras /Zionlionz Soundsystem/. След масивния ‘roots reggae’ сет на раста селектора, се очаква премиерата на първото видео на групата – ‘ITAL LIVITY’, след което на сцената ще се качат титаните на вечерта Root Souljah, като към тях ще се присъедини и най-проспериращия реге изпълнител на източна България – NRG_D.

Entrance: 10lv.

Music

About the author

The author didnt add any Information to his profile yet

One Response to “Root Souljah live concert”

  1. спортни уреди says:

    Намирам не само татията, но и целият Ви сайт, за много качествен!

Leave a Reply