УИКЕДА И ДЖАНГО ЗЕ С ОБЩО ТУРНЕ В 10 ГРАДА – 19-29 МАЙ!

May 18, 2010 Няма коментари by

Q-CHECK ще се присъединят за старта на турнето в Софи тази Сряда!28966_1190417980000_1814898329_363676_6727546_n[1]

УИКЕДА и ДЖАНГО ЗЕ се изстрелват на десетдневно клубно турне! УИКЕДА са отново във вихъра си! ДЖАНГО ЗЕ са отново тук – десет години по-късно!

Обиколката на две от най-любимите български групи стартира в София на 19-ти Май (Клуб Тукан), минава последователно през Пловдив, Велико Търново, Русе, Шумен, Варна, Слънчев бряг, Бургас, Сливен и завършва отново в София на 29-ти Май (The Box). Освен самите музиканти, зад проекта отново стоят Jack Daniel’s и Строежа.

Идеята за общото турне идва спонтанно. Без никой да подозира за възможността, двете групи се засичат на таен концерт, организиран в Строежа миналата Сряда. УИКЕДА вече са готови с десетдневния си план. Появата на ДЖАНГО ЗЕ, и най-вече на фронтмена Мирослав Атанасов – Морския, за който е известно, че от дълги години се подвизава в Лондон и дори има друга група там, е приятна изненада за всички. Решението е светкавично и ето – две от най-идейните и същевременно веселяшки родни формации ще атакуват почти всички удобни за свирене места в България!

В добавка, още тази Сряда, за старта на турнето в клуб Тукан се включват Q-Check. Бандата е разностилна (официално – chalgamuffin rasta-metal) и е популярна с иронизирането на родния поп-фолк. Атмосферата на техен концерт е силно еуфорична и усмихната и много се доближава до ефекта, който постигат и Уикеда. “Луди жаби” и “Голяма грешка” на Джанго Зе пък са емблематични парчета за родния поп-рок, които вероятно доста хора ще чуят за първи път на живо. Колаборацията от трите групи не е за изпускане! Естествено, това важи и за останалите 8 клуба извън София, а тези от столицата, които евентуално по някаква основателна причина ще пропуснат първата изява в Студентски град, ще имат втора възможност на 29-ти Май в The Box на “Стамболийски”.

Билетите за отделните концерти ще се продават на място при влизането в самите клубове. Цената им е между 7-10 лв.

Ето и точните дати и локации:

WICKEDA & DJANGO ZE
19-29 May 2010
Bulgarian Club Tour!
Sofia, Plovdiv, Veliko Turnovo, Ruse, Shumen, Varna, Sunny Beach, Burgas, Sliven, Sofia

София
19-ти Май, Сряда – Клуб Тукан
+ Q-CHECK

Пловдив
20-ти Май, Четвъртък – Клуб Петното

Велико Търново
21-ви Май, Петък – Клуб Melon

Русе
23-ти Май, Неделя – Клуб Soundgarden

Шумен
24-ти Май, Понеделник – Клуб Авангард

Варна
25-ти Май, Втроник – Клуб Алиби

Слънчев бряг
26-ти Май, Сряда – Клуб Iceberg

Бургас
27-ми Май, Четвъртък – Клуб Bizzare

Сливен
28-ми Май, Петък – Клуб Тангра

София
29-ти Май, Събота – Клуб The Box

Party Time, Punk & Ska, ska, Uncategorized

About the author

The author didnt add any Information to his profile yet
No Responses to “УИКЕДА И ДЖАНГО ЗЕ С ОБЩО ТУРНЕ В 10 ГРАДА – 19-29 МАЙ!”

Leave a Reply