Младежът, пребит в Студентски град, е починал вчера

Jul 06, 2012 Няма коментари by

Вчера падна поредната жертва на нощните сбивания в Студентски град. 24 годишният Борис Киряков е починал в Пирогов, след като ден по-рано беше пребит пред дискотека в Зимния дворец и беше доведен до състояние на кома.

Младежът е бил там с брат си, с когото са участвали в поредното нощно сбиване (причината е била момиче). Той е откаран в Пирогов с тежка черепно – мозъчна травма и опасност за живота.

Изговори се много напоследък за положението в Студентски град. Според някои, от него трябва да бъдат махнати всички заведения (особено работещите нощем) и да останат само магазините и общежитията. Други смятат, че не може на място с толкова млади хора да няма развлечения и да цари пасторална тишина и скука.

Вероятно и едните, и другите до известна степен имат право. Междувременно обаче животът на още един млад човек си отиде по изключително нелеп начин и е очевидно едно – някой трябва да вземе мерки срещу нарастващото насилие между общежитията. Може да не е затваряне на заведенията. Може да не е и вечерен час. Оставяме на компетентните органи, да вземат най-правилното решение. Сигурни сме обаче, че то не е в бездействието и прехвърлянето на отговорността.

Реакция

About the author

The author didnt add any Information to his profile yet
No Responses to “Младежът, пребит в Студентски град, е починал вчера”

Leave a Reply