Изключителен интерес към Beck’stage през втората вечер на SPIRIT of Burgas

Aug 06, 2012 Няма коментари by

Освен взривяващите хитове на The Prodigy, изключителен интерес през втората вечер на SPIRIT of Burgas предизвика и Beck’stage – сцената на Beck’s. Тя беше изпълнена през цялата вечер, а гостите на фестивала имаха възможност да изпитат тръпката да бъдат на голяма музикална сцена.

Beck’stage се наложи като едно от предпочитаните места на път за основната сцена, а повечето от феновете бяха изкушени и се връщаха неколкократно на нея. Така в рамките на цялата фестивална нощ Beck’stage предложи истински концерт. Професионална подкрепа на изпълнителите на Beck’stage сцената отново бяха група “Maze”, които направиха музикалната емоция още по-вълнуваща.

И през втората вечер атмосферата на Beck’stage беше в унисон с емоциите и програмата от Фестивала. Вдъхновени от взривяващото шоу на The Prodigy, някои от участниците на Beck’stage се „престрашиха” да изпеят Fire Starter и Breathе. Една от версиите беше на англичанин, който даде всичко от себе си на сцената на Beck’s.

Сред най-предпочитаните парчета от листата с чужди изпълнения категорично се наложиха тези на Korn. Did My Time се оказа фаворит, а повечето от изпълненията, които прозвучаха от Beck’stage, бяха на много добро ниво. БГ хитовете също изкушиха участниците на Beck’stage. Фаворити се оказаха „Дим да ме няма” и “Две следи” на Д2, но “Колело” на П.И.Ф и „Обичам” на The Pomorians също раздвижиха и предизвикаха овациите на публиката на Beck’stage.

Освен от мъжката част от феновете, които бяха по-активни през първата вечер на SPIRIT of Burgas, снощи на Beck’stage се качиха и много от дамите. Повечето от тях заложиха на по-романтичното „Две следи”. Емоционалните изпълнения на всички участници на сцената на Beck’s се излъчваха в реално време на голям екран, като участията им се възпроизвеждат върху визия на Основната сцена на SPIRIT of Burgas. Купонът на сцената на Beck’s продължава и тази вечер.

След фестивала всички изпълнения на Beck’stage ще бъдат качени на сайта на Beck’s – www.becks.bg, както и на страницата на немска марка бира номер едно в света във Facebook www.facebook.com/Becksperience.Bulgaria.

Beck’stage е инициативата, организирана от Beck’s специално за всички фенове на музиката. Като партньор на SPIRIT of Burgas немска марка бира номер едно в света се стреми да предлага на почитателите си нестанадартни и вълнуващи емоции, такива, които да насърчават индивидуалността и смелостта на феновете да следват смело желанията си. Това съответства и на новия слоган на Beck’s – Follow your inner compass („Следвай вътрешния си компас”), и са част от комуникационната платформа на марката.

Concerts, Drum and bass, Hip hop, Metal, Party Time, Punk & Ska, Rock, Techno

About the author

The author didnt add any Information to his profile yet
No Responses to “Изключителен интерес към Beck’stage през втората вечер на SPIRIT of Burgas”

Leave a Reply