Представяне на книгата е_ЛИПСА на 24 август в Шумен

Aug 09, 2012 Няма коментари by

Радио Шумен и авторът Антоний Димов канят всички желаещи на представянето на книгата „е_ ЛИПСА” на 24.08.2012 г. от 17, 30 ч в Културния радиосалон Студио 3, в гр. Шумен.

Антоний Петров Димов е роден през 1979 г. в Шумен. Бил е докторант по нова българска литература в Шуменския университет „Епископ Константин Преславски“. Пише поезия, проза и критика. Дебютната му книга „Съвсем“ получава наградата за книга от студентски автор за 2002 г. от Националния студентски конкурс на името на Боян Пенев. Участва в сборника „Невербална комуникация“, който получава същия приз за 2004 г. Антоний Петров Димов е носител на втора награда от Националния конкурс „Витрините на страха” на литературния сайт buntarite.com за 2012 г. Работи в Радио Шумен.

„е_ ЛИПСА” е четвъртата самостоятелна книга от автора и трета негова стихосбирка. Това е второто заглавие от А. Димов, наред с „Наръчник за творческо писане”, излязло през 2012 г. „е_ ЛИПСА” представлява иронично, автентично и цинично постмодерно оглеждане на поетическата традиция и съвременност. Своеобразно конструиране на собствения „Аз” срещу хора на отхвърляните поетизми, евтини рими, конвенционални клишета и мними граници. Книгата е отпечатана от издателство „Захарий Стоянов”, София.

Критикът Иван Карадочев, редактор на книгата „е_ ЛИПСА” ще презентира изданието за всички присъстващи. Заповядайте в Културен радиосалон Студио 3, на 24.08.2012 г. от 17.30 ч. Входът е свободен.

Стихчета

About the author

The author didnt add any Information to his profile yet
No Responses to “Представяне на книгата е_ЛИПСА на 24 август в Шумен”

Leave a Reply