Тази година Sprite Graffiti Fest ще е около паметника на Съветската армия

Aug 22, 2012 Няма коментари by

Деветото издание на традиционния национален “Sprite Graffiti Fest” се организира от Сдружение за младежка култура и съвременни изкуства “Радар”, с подкрепата на Coca-Cola и Столична община.
 
Освежен с нови и интересни елементи, тази година фестът, е част от инициативите за кандидатурата на София за Европейска столица на културата 2019 г.
 
Sprite Graffiti Fest ще се проведе на 15 септември (събота) в пространството около Паметника на Съветската армия. Във феста ще участват 11 индивидуални райтъри/крюта от България, подбрани на конкурсен принцип, а темата по която се състезават в квалификацията за финала е «ГРАФИТИТЕ И ГРАДЪТ».

Желаещите да участват могат да качват своите скици, в периода между 6 август и 9 септември, на страницата на Sprite Graffiti Fest във Facebook, заедно с 1-2 снимки на най-добрите графити, които са правили в периода 2010 – 2012 г.

11-те финалисти ще бъдат определени от жури от експерти на база на качените скици и снимки в интернет и ще бъдат уведомени за това по е-мейл и/или телефон в периода 10-11 септември 2012 г. Подробности може да разберете на fb.com/spritegraffitifest.

И нещо от кухнята: награди ще има и по време на квалификацията: първите 5 участника, пуснали своята скица за участие вече получиха по 1 стек Sprite. А всяка седмица феновете на страницата ще избират “Скица на седмицата”, чийто автор получава по 50 броя PVC стикери с разпечатка на творбата си.

А вие скицирахте ли пътя си към финала за една истинска Sprite Graffiti Fest Battle на 15 септември?

Graffiti, Hip hop, Skate, Techno

About the author

The author didnt add any Information to his profile yet
No Responses to “Тази година Sprite Graffiti Fest ще е около паметника на Съветската армия”

Leave a Reply