HMSU presents: GOLDIE / METALHEADZ, UK /

May 26, 2010 Няма коментари by

H.M.S.U. presents:

GOLDIE
/ METALHEADZ :: UK /

konspirator b2b mocks
/ H.M.S.U. :: BG /

Goldie и H.M.S.U. на открито в парка на летище София

Билети от 20лв в Ticketpro.bg и Eventim.bg

J&B party weekend се обеденява с ParkLive Fest 2010 и обявиха парка на летище София до терминал 2 за място на провеждането на двете събития, които ще прерастнат в едно неповторимо 72часово забаление на едно наистина нестандартно място на открито. Така всички фенове на Goldie и HMSU ще могат да се забвляват под открито небе в София на 19ти юни.

И след като стана ясно, че J&B® ще сложи край на плоските забавления като организира първото у нас 3D DISCO™ парти и първото гостуване на майстор диджея на големите партита – Adam Freeland на 18-ти юни, изненадите за всички не спират и на 19ти юни феновете ще могат да видят и новото аудио визуално шоу на създателите на леибъла Ninja Tune – ColdCut. Coldcut ще застанат преди Goldie и ще представят проекта си Enrgy Union, който е посветен на пестенето на енергията на земята.

J&B party Weekend и ParkLive Fest пускат и нови еднодневни нощни парти билети на цена от 20лв за 18ти и 19ти юни, които ще важат след 23.30ч и с тях ще може да видите съответно на 18ти – J&B 3D disco party и Adam Freeland.

Ако закупите нощен билет за 19-ти, ще сте част от шоуто на Coldcut, Goldie и HMSU. Цената на еднодневните билети за фестивала ParkLive, които ще включват абсолютно всичко остава непроменена и е съответно 45лв. за еднодневен, а само за 80 лв ще може да сте част от всичко случващо се през трите юнски дни в Парка на Летище София, Терминал 2.

Всички видове билети могат да бъдат закупени от билетен център НДК, в мрежата на Ивентим (www.eventim.bg – Пикадили, Германос, ТехноМаркет, Office1, Orange, Multirama, Technopolis) , онлаин на www.Ticketpro.bg и тяхната мрежа, касата на Cantus Firmus в зала България и директно чрез сайта на ПаркЛайв.

За повече информация за цялата програма и цените на билетите може да намерите на:
* www.hmsu.org
* www.parklivefest.com
* www.bulgaria.startapartyhere.com

Drum and bass, Party Time

About the author

The author didnt add any Information to his profile yet
No Responses to “HMSU presents: GOLDIE / METALHEADZ, UK /”

Leave a Reply