ОN!FEST 2012 стартира с мощно дръм енд бейс парти

Sep 23, 2012 Няма коментари by

В петък, 21 септември зала 5 на Inter Expo Centre се изпълни с вибрациите на двучасовите сетове на динозаврите на дръм енд бейс сцената LTJ BUKEM, GRIDLOK и звездния екип на HMSU. Силен старт на ОN – партито дадоха лидерите на българската бас цена HMSU в лицето на Exo, Targy, Acidtrip и Konspirator. Още в ранните часове те успяха да раздвижат и подгреят публиката за дългоочакваните гости – LTG BUKEM и GRIDLOK.

Човекът с обезоръжаваща усмивка и изискани очила LTJ BUKEM зарадва феновете на интелигентния и атмосферичен дръм енд бейс с екслузивен удължен сет от близо 2 часа. Мелодичният и богат звук, с елемeнти от фънк-фюжън, класическа музика и хип-хоп, бяха подсилени от надъхващите рими на Stamina MC. По време на своето изпълнение великобританецът се сля с тълпата и докосна българската публика с неподправеното си отношение.

Разтърсващият бас и емоции достигнаха връх, когато на сцената се появи ветеранът на тъмния електронен звук Gridlok. Въображението и неуморното желание за експерименти, които са типични за сетовете му, накараха меломаните на настръхнат от удоволствие. ON – партито беше закрито под метафизичния звук на сетовете на Ogonek и Mocks.

A липсата в програмата на третия чуждестранен гост Shy FX, който за пореден път отказа участието си на българска сцена, не попречи на нестихващия ентусиазъм и заряд на стотиците музикални фенове, които присъстваха на откриването на ON! FEST 2012. Всички негови разочаровани почитатели бяха уведомени навреме и имаха възможност да получат билети на по-ниски цени, или да върнат своите.

Очаквайте скоро на сайта ни подробности за случващото се на самия ON! Fest.

Anime, Cosplay, Drum and bass, Freerun, Graffiti, Magic, Party Time, Progaming, Slide, Street dance, Videogames

About the author

The author didnt add any Information to his profile yet
No Responses to “ОN!FEST 2012 стартира с мощно дръм енд бейс парти”

Leave a Reply