„Различните” Немо

Dec 11, 2012 Няма коментари by

Немо представиха най-новото си видео към песента „Различни“ – едно парче за новото начало, за силата на човек да продължи напред, въпреки всичко. Типичното за бандата постгрънч звучене е идеално допълнено от визията на клипа: http://www.youtube.com/watch?v=hbbAGBOJGC0&list=UL. “Различни” е парче, което си пускаш, за да слушаш отново и отново. Една песен направена с много любов и вдъхновение.

Немо е група от четирима музиканти, които имат своето собствено разбиране за музиката. Момчетата впечатляват с качествено музициране и с уникалния глас на своя солист. На това залагат и в новия си клип. Видеото е дело на работата на групата със студата La Villa и новия лейбъл Dazibao Publishing, с които Немо подготвят новия си албум през последните месеци. Видеото показва момчетата от групата с това, което те правят най-добре – да именно да творят своята музика.

Алек, Явор, Тео и Митко са се занимавали с музика много преди да се съберат като група. Днес обаче те вече се определят първо като част от Немо и след това като всичко останало. Както Алек споделя, „ако веднъж си започнал да се занимаваш с музика, а и с каквото и да е изкуство, това те променя за цял живот. Това е начин на изразяване, начин на живот, житейска философия, около която се градят отношенията ти с околния свят. Всичко около твоите преживявания и желания се влияе от енергията, която даваш и взимаш от музиката. Да се лишиш от това, след като е било част от теб, е като да си спреш кранчето за живот.“ С тази философия момчетата продължават да творят своята музика най-вече заради себе си и всички онези хора, които оценяват таланта им. Новото им парче напълно затвърждава любовта им към музиката.

Music, Punk & Ska

About the author

The author didnt add any Information to his profile yet
No Responses to “„Различните” Немо”

Leave a Reply