GLOBUL ОРГАНИЗИРА ИНИЦИАТИВАТА GRAFFITI FOREST

May 17, 2013 Няма коментари by

GLOBUL организира първата по рода си инициатива Graffiti Forest, в рамките на която 25 от най-добрите графити художници в страната ще изрисуват 50 специално изработени дървета. Своеобразната графити гора ще бъде изложена на централни локации в София в продължение на месец.

grafiti forest

Стартът на инициативата ще бъде даден в неделя, 19 май, в 12:00 пред паметника на Съветската армия в София. Рисуването на графити дърветата ще продължи до 19:00 часа и участие в него ще вземат известни графити художници, сред които специалният гост от Италия – Brus и родните таланти Esteo, Mysa, 140ideas, Wion, Jasir, Broke, Maze, Felon, Amaras, Jahone, Crunked, Tochka, Zlina, Skeng, Signi4, Mockeee, Zeal. По време на събитието всички желаещи ще имат възможност да изпробват техниката на спрея и да създадат тениска или значка със свой собствен дизайн, а за доброто настроение на посетителите ще се грижи DJ Dimondz.

 

В рамките на инициативата GLOBUL ще проведе и специална игра на своята Facebook страница, в която потребителите ще могат да гласуват за любимите си графити дървета. Един от всички участници в играта ще спечели смартфон Samsung Galaxy Fame, а създателят на графити дървото, събрало най-много харесвания, ще спечели Samsung Galaxy S4.

Graffiti, Street

About the author

The author didnt add any Information to his profile yet
No Responses to “GLOBUL ОРГАНИЗИРА ИНИЦИАТИВАТА GRAFFITI FOREST”

Leave a Reply