Татуировки, огнено шоу и атракции на TATTOO FEST SOFIA 2013

Sep 23, 2013 Няма коментари by

Тази година TATTOO FEST SOFIA  ще се състои за дванадесети път на 5 и 6 октомври в хубавите зали на Парти център 4 км в София. Най-добрите професионални студиа ще работят на място и ще можете да си тръгнете с хубава, професионално направена татуировка. Освен български майстори-татуисти на феста ще работят и много чуждестранни артисти. Конкурси за татуировки в различни категории ще ни покажат докъде са стигнали в развитието си татуистите.

Музиката на младите и обещаващи групи PIRANHA и THIS BURNING DAY ще радва меломаните. Тематичен музикален  DJ сет ще поднесат момчетата от Rockabilly.bg.

Най-татуираният готвач в България ще представи страхотно японско кулинарно шоу. Смелчаци от публиката ще имат възможност да дегустират ястията на ресторант Miyabi.

Конкурс за Мис TATTOO ще събере на сцената най-красивите момичета с татуировки.

Традиционно забаление на фестивала е Арт фюжън-съвместна работа на няколко татуисти, които творят в различни стилове. Заедно те смесват стил, техника и концепция в нещо съвсем различно и все така хомогенно.

В малката зала на парти център 4 км ще можете да видите изложба с картини от TATTOO FEST SOFIA 2012. В същата зала ще може да се разгледа и фотографска изложба.

Калиграфско шоу от Макси  (Volt skateshop) отново ще събере ценителите нa изкуството като представи мaлък спектакъл с модели. Децата ще се забавляват в детски кът, където ще могат да рисуват татуировки, да си направят тематичен грим, а родителите им да разгледат какво нарисуваха малките гости миналата година.

Екстравагантни модели ще представят ревю на готик магазин Gorgon. Красиви танцьорки ще изпълнят готически бели денс.

Накрая, но не на последно място, за любителите на екстремното зрелищно представление ще направи Miss Vanity. Тя  представя взривяващо огнено шоу- играе с огъня, гълта запалени факли, танцува. Заедно със сценичния си партньор Аги ще изнесат истинско freakshow с пиърсинг на живо.

Ще има още томболи с награди от спонсорите и безплатна татуировка от Sofia Tattoo Ink, атракции, конкурси и музика, обещават организаторите.

Arts, culture, Gaming, Lifestyle, Music, Street, Бъди в час!

About the author

The author didnt add any Information to his profile yet
No Responses to “Татуировки, огнено шоу и атракции на TATTOO FEST SOFIA 2013”

Leave a Reply