Игри, танци, йога и спорт на MOVE WEEK Varna 2013

Oct 07, 2013 1 коментар by

От днес до 13 октомври Варна става част от Европейска седмица на движението. Всеки ден от седмицата в различни точки на града спортни и танцови клубове, асоциации и училища ще отворят вратите си, за да посрещнат гражданите, които искат да изпробват дейностите им безплатно.

Йога за деца и възрастни, висяща йога, детски игри, зумба, салса, бачата, кизомба, суинг, танго, фламенко, рокендрол, народни танци, карате, капоейра, ирландски танци, спортно катерене, интензивно ходене, вело-излет, паневритмия, подводно плуване в басейн, игри на плажа, безопасно движение по пътищата, ролери, скейт, лонгборд, слаклайн, уейкборд… Това са само част от дейностите във варненската програма, които я правят най-богатата в нашата страна и в Европа. С инициативата се подкрепя кандидатурата на Варна за Европейска младежка столица през 2016 г.

Координатор на инициативата е сдружение „Варненски младежки фестивал” – FUNCITY. Заедно с над 20 клуба и организации в морската столица ще бъдат осъществени 170 дейности и прояви за варненци, които искат да живеят по-здравословно и да бъдат по-активни.

Повече за MOVE WEEK Varna 2013 четете ТУК 

Lifestyle, Youth projects, Бъди в час!, Спорт

About the author

The author didnt add any Information to his profile yet

One Response to “Игри, танци, йога и спорт на MOVE WEEK Varna 2013”

  1. Вероник says:

    Беше страхотно преживяване… очарована съм от прекрасната организация 🙂

Leave a Reply