Конкурс за комикс на тема “безопасен секс”

Jul 08, 2010 Няма коментари by

Сайтът U Choose обяви конкурс за комиксова идея, посветена на темата за безопасния секс и сексуално предаваните болести. Според организаторите, основната цел на инициативата е популяризиране посланията на кампанията за сексуално предавани инфекции U Ch00se, чрез оригинални идеи, свързани с темата. Освен това от U Choose се надяват да стимулират младите хора да разработват идеи със социална насоченост, да покажат гледната точка на младите по темата за сексуално предаваните инфекции, както и да огласят в общественото пространство посланията на кампанията U Ch00se на езика на младите хора.

Конкурсът е насочен към всички млади хора (ученици или студенти) до 25-годишна възраст, които се вълнуват от темата и умеят да изразяват своите идеи. От кандидатите се очаква да представят подробно разписана сценарна идея за комикс по темата „профилактика на сексуално предаваните инфекции, с акцент върху ХИВ (човешки имунодефицитен вирус) и HPV (човешки папилома вирус)”.

До 23 юли всеки, който иска да бъде автор на комикс, който пък ще стигне до десетки хиляди души в София и големите градове, може да покаже способностите си с кратка сценарна идея в писмен вид до 400 думи. В идеята за комикс трябва да е застъпена полезна информация и да се въздейства емоционално на аудиторията, става ясно още от сайта на организаторите.

Желаещите да се пробват, трябва да изпратят предложенията си на електронен адрес: uchoose@uchoose.bg или на пощенски адрес:

София 1000
бул. Васил Левски 54, ет. 1
АПОЗ и приятели
За Конкурса за комикс U Ch00se

Предложения се приемат до 18.00 часа на 23.07.2010 г.

Повече инфо за конкурса и начина, по който ще се оценяват предложенията, има тук.

Конкурси

About the author

The author didnt add any Information to his profile yet
No Responses to “Конкурс за комикс на тема “безопасен секс””

Leave a Reply