Държавното първенство по стрийтбол приключи

Jul 12, 2010 Няма коментари by

Дамян Стоичков, Алекс Христов и Георги Боянов от София станаха победители при младежите випуск 93 – 94 в тазгодишното държавно първенство по стрийтбол – Vivacom Cup. Финалите на събитието се проведоха в следобедните часове на 10 юли, пред Националния дворец на културата в София.

При момчетата от випуск 95 – 96 първото място спечелиха Ангел Пейчинов, Стоян Михайлов и Никола Ангелов от София, а при възрастова група 97 – 98 победители са Мартин Манчев, Денислав Колев и Стоян Къцарски от Варна.

Победителки при момичетата станаха Александрина Панайотова, Мартина Киколова и Дора Савова от София (93 – 94), Сюлюбе Мехмедова, Цветелина Илиева и Поли Евтимова от Плевен (95 – 96) и Нора Ангелова, Теодора Тодорова и Дебора Филипова от Монтана (97 – 98).

В тазгодишното, четвърто издание на националното първенство по стрийтбол се включиха общо над 2500 състезатели от всички възрастови групи, а кръгове от шампионата се проведоха в София, Варна, Бургас, Плевен, Стара Загора и др. Събитието се организира от Българската федерация по баскетбол, с подкрепата на Vivacom.

Street, Спорт

About the author

The author didnt add any Information to his profile yet
No Responses to “Държавното първенство по стрийтбол приключи”

Leave a Reply