Drum and bass триото ABYSMATIC се завръща с THE PRODIGY TRIBUTE

Mar 06, 2014 Няма коментари by

След поредица от експлозивни партита и концерти, преобразили коренно облика на столичния БАР 4 СТАИ, drum and bass триото ABYSMATIC се завръща на сцената на клуба с ексклузивен проект. Поради многото запитвания, през последните месеци групата работи неуморно върху специален лайв сет с интерпретации на феномена, запалил искрата на тежката бас музика в световен мащаб – THE PRODIGY.

Събитието без аналог в България ще предложи на публиката някои от най-големите хитове на британците, в изцяло нов и стилизиран аранжимент. През останалата част от вечерта ще можете да се насладите на DJ сет, преминаващ през различните инкарнации и амплитуди на електронната музика от последните 15 години.

ABYSMATIC е уникална по рода си за родната сцена dubstep, drum and bass и hip-hop формация, вплитаща в хармония агресивен дигитален саунд и класическа нежност, олицетворени най-добре от електронното чело в състава, докато безмилостните китара и барабани допринасят за взривоопасната пънк рок енергия на живото изпълнение.

 

Drum and bass, Hip hop, Music, Party Time, Бъди в час!

About the author

The author didnt add any Information to his profile yet
No Responses to “Drum and bass триото ABYSMATIC се завръща с THE PRODIGY TRIBUTE”

Leave a Reply