Най-горещите танцьори на сцената на Fanta Dance Festival 2014!

Mar 21, 2014 Няма коментари by

С много вдъхновяващи уроци, зрелищни спектакли и горещи партита ще ни изненада най-мащабният танцов фестивал в България – FANTA Dance Festival. В продължение на четири дни, от 8 до 12 май, разположени в няколко зали, едни от най-добрите танцьори и инструктори в сферата на горещата салса, дивия хип-хоп, брейк, пъргавия суинг, изкусителната ча-ча и още много познати и нови стилове ще ни завъртят във вихъра на танца и ще ни оставят без дъх. Зрелищни спектакли ще ни държат на ръба на седалката и ще ни подготвят за щури партита до ранни зори.

За всички, които чакат с нетърпение и тазгодишното издание на любимия си фестивал или пък за онези от вас, които искат да опитат нещо ново, пасът за всички уроци, шоу програми и партита е на цена 120 лв.! Своят билет можете да закупите в мрежата на Ticketpro, от сайта на събитието fantafiseta.bg, както и във всички школи по салса в страната.

Не се съмняваме, че повечето от вас са добре запознати с огнения талант на регетон кралете DOMINICAN POWER. Въпреки че това не е първото им идване в страната, те имат с какво да изненадат всичките си фенове. Италианската формация постоянно развива стила си, като заимства движения от хип-хоп, кръмп, денсхол, хаус и ги смесва със салса, което ги прави уникални и неповторими. Харизматичните танцьори зареждат публиката и учениците със всяко едно свое участие и предават емоцията от танца чрез всяко свое движение. Родом от Санто Доминго, основателят на формацията Chiquito твърди, че във вените му тече салса. И тази година звездата от Улични танци 2 идва на FANTA Dance Festival с отбора си, за да ни зашемети с уникалния си стил, визия и движения.
Andrea e Silvia

Световните бачата шампиони ANDREA и SILVIA също ще са сред гостите на FANTA Dance Festival. Италианците са на сцена заедно от 2008 година. Енергията на Андреа и елегантността на Силвия създават изключително въздействащи хореографии със спиращи дъха акробатики, които държат всеки зрител под напрежение до последния акорд на музиката. Експлозивната двойка ще ви открие един нов свят и ще ви запознае с истинската романтика в бачатата!

Още един от най-известните танцьори в света ще бъде гост на десетото издание на FANTA Dance Festival. Наричат го „най-добрия салса танцьор“. Той е неповторим, уникален и впечатляващ. Той е FRANKLIN DIAZ. Ученик на легендарния баща на мамбото Eddie Torres, Франклин е едно от най-познатите и обичани имена на американската латино сцена. Той не просто преподава движения, той ни кара да усетим музиката и да се впуснем в нея. Тази година той ще представи на българската публика хипнотичните си движения в мастър-класове и ще запознае аудиторията с разбиранията си за музика и танц.

Това е само малка част от танцьорите и инструкторите, с които ще ни срещне FANTA Dance Festival този май. Очаква ни разнообразна и зрелищна шоу програма, вдъхновяващи уроци и шеметни партита. Екипът на Fanta Dance Festival обещава и тази година четиридневната фиеста да остави следа във всички ни и да ни накара отново да очакваме с нетърпение следващите изненади.

Concerts, culture, Fun, Lifestyle, Magic, Music, Party Time, Street, Street dance

About the author

The author didnt add any Information to his profile yet
No Responses to “Най-горещите танцьори на сцената на Fanta Dance Festival 2014!”

Leave a Reply