Най-добрите артисти на SHOGUN AUDIO и дебютният проект на STEFAN POPOV този уикенд в YALTA CLUB

Apr 11, 2014 Няма коментари by

Този уикенд класираният на 25-то място в световната класация за най-добър клуб – YALTA, не само ще ни запознае с новия си проект ENIGMA, но ще ни срещне и със специалните гости на третото парти от поредицата EVOLUTION – SHOGUN AUDIO.

Стартът ще бъде даден на 11-и април, петък, а програмата ще е очаквано тройно по-наситена и динамична. Главни действащи лица на вечерта ще бъдат дръм енд бейс машините DJ FRICTION, ROCKWELL, JОЕ FОRD & MC LINGUISTICS. Размахът на момчетата от SHOGUN AUDIO и българското участие в лицето на HIGH ROLL и ЕXo ще обхване ROOM 1, a прогнозите за земетръсна активност са с гарантирано висока степен.

Създателят на лейбъла SHOGUN AUDIO – DJ FRICTION, носител на множество награди и шеметно развитие през последните 5 години, ще пристигне несъмнено с най-добрите си артисти. Ще чуем внимателно обмислените, аранжирани по един изключително красив и професионален начин, продукции на ROCKWELL, които ще бъдат допълнени от запазената марка хай-тек дръм енд бейс и дъбстеп звучене на JОЕ FОRD. Няма как да пропуснем и момчетата от HIGH ROLL, EXo и картечницата MC LINGUISTICS, които ще се погрижат за танцовите вибрации.
DJ FRICTION_1

Ден по-късно на 12 април, събота, новото попълнение в семейството на YALTA – STEFAN POPOV, ще представи първия си дебютен проект – ЕNIGMA. Идеята, както самият млад многообещаващ артист споделя, произлиза от името на най-значимия за него музикален проект. Партито ще е посветено на интелигентната и докосваща музика, музиката с послание. „Музиката за мен е най-най-съвършеното нещо създадено от човека! Искам да пречупя границите и възприятия на хората, слушащи моята музика, и колкото и клиширано да звучи – да ги “взема от планетата Земя и да ги заведа на планетата X, в съзвездието X”.“

Билети и за двете събития – в мрежата на Eventim и YALTA Club.

EVOLUITION: SHOGUN AUDIO NIGHT – 20 лв. предварителна продажба и 25 лв. на входа на събитието.
ЕNIGMA BY STEFAN POPOV – вход свободен до полунощ и 10 лв. след 00:00 часа.

Fun, Music, Party Time, Бъди в час!, Любопитно

About the author

The author didnt add any Information to his profile yet
No Responses to “Най-добрите артисти на SHOGUN AUDIO и дебютният проект на STEFAN POPOV този уикенд в YALTA CLUB”

Leave a Reply