Спорт, музика и танци на летния фестивал BeerRelation

Jun 09, 2014 Няма коментари by

В самото начало на дългоочакваното лято, между 12 и 15 юни, в любимия зелен кът на София – Южния парк, ще се проведе BeerRelation, ексклузивно от организаторите на Elevation. Входът на фестивала ще е откъм бул. „Гоце Делчев”, на широката поляна, всеки ден от 12ч. до 22ч.и ще бъде напълно свободен. Събитието се осъществява със специалното съдействие на Столична Община, част от програмата за Европейска столица на културата 2019г.

Дните ще са пропити с традиции, изкуство, веселие и футболни пристрастия. На сцената на фестивала ще се изявят артисти от България и чужбина, в това число популярни музиканти и комедианти. Orthodox Celts, ХаХаХа Импро, The Smugglers Collective и Mango Duende ще бъдат само част от програмата на събитието. Сръбската рок-фолк банда Orthodox Celts, известна като първата готик – ирландска група на Балканите, ще забавлява присъстващите с неподправено чувство за ритъм и уникален стил. Театралите от ХаХаХа Импро са подготвили изненада, която ще разкрият само пред гостите на BeerRelation. The Smugglers Collective, познати с неповторимите партита, тип Belle Epoque, също ще вземат участие на фестивала. Горещите латино музиканти от Alex Linares&MangoDuende, допълнително ще загреят атмосферата над нощна София със заразително салса настроение и богата палитра от звуци.

Големият екран под открито небе, ще бъде централна атракция, на който запалянковците ще могат да проследят откриването и първите мачове от Световното първенство по футбол за 2014 година. На летния арт фестивал BeerRelation пивото ще бъде на почит. Красиви шатри ще подслонят представители на различни нации, посолства и световни производители, отличаващи се с опита и уменията си в пивопроизводството. Присъстващите ще имат възможността да се запознаят с дългогодишните им традиции от първа ръка. Също ще представят и кратка история на маркатите си и бирата изобщо, ще предложат питателна храна и разнообразен бирен асортимент, отговарящи на най-претенциозния вкус.

Специално за BeerRelation,”Асоциацията на домашните пивовари” в България ще демонстрират позабравени техники от миналото за приготвяне на кехлибарената течност. Фестивалът ще се отличава и с арт сцена, както и зона за забавления, където ще бъде предоставена възможност за спорт и провеждане на атрактивни игри като Бира Понг, футбол на маса и много др.

Повече информация е достъпна във Facebook страницата на събитието.

 

Concerts, Fun, Lifestyle, Music, Party Time, Street, Street dance, Бъди в час!, Спорт

About the author

The author didnt add any Information to his profile yet
No Responses to “Спорт, музика и танци на летния фестивал BeerRelation”

Leave a Reply