Изненадите на TATTOO FEST продължават с фото изложба, калиграфско шоу и готически бели денс

Jun 16, 2014 Няма коментари by

TATTOO FEST SOFIA ще се състои за тринадесети път на 4 и 5 октомври 2014 в залите на Парти център 4 км в София. Традиционно забавление на фестивала е Арт фюжън – съвместна изложба на няколко татуисти, които творят в различни стилове. В уникалните им катрини се преплитат различни идеи, техники и концепции. В малката зала на Парти център 4 км посетителите ще имат възможност да разгледат изложба с картини от TATTOO FEST SOFIA 2013.

В същата зала ще може да се разгледа и провокативна фотографска изложба с портрети на татуирани момичета. Майсторът на калиграфията Макс отново ще събере ценителите нa това изкуството. Най-малките посетители на фестивала ще се забавляват в детски кът, където ще могат да рисуват татуировки и да си направят рисунки на лица.

Екстравагантни модели ще представят ревю на готик магазин Gorgon. Красиви танцьорки ще ни забавляват с изящно изпълнение на готически бели денс. Спонсорите от „Sailor Jerry“ ще подарят бутилка от страхотния ром на няколко от посетителите, които ще бъдат изтеглени с томбола с номерата на входните билети. Ще има още томболи с награди от спонсорите Sailor Jerry и Monster energy и безплатна татуировка от Sofia Tattoo Ink, още атракции, още конкурси и още музика.

Party Time, Бъди в час!

About the author

The author didnt add any Information to his profile yet
No Responses to “Изненадите на TATTOO FEST продължават с фото изложба, калиграфско шоу и готически бели денс”

Leave a Reply