Безплатни обучения по интернет предприемачество на FUNCITY 2014

Jul 07, 2014 Няма коментари by

Тази година FUNCITY ще се проведе от 07-ми до 13-ти Юли, като програмата през 2014 г. е най-голямата, предлагана от фестивала до момента. Тя включва над 330 събития, разпределени в 5 основни сектора – музика, спорт, танци, визуални изкуства и работилници.

Част от новите неща в сектор Спорт през тази година са работилницата за двуетажни колелета, блобинг – безплатни скокове от възглавница във вода, стена за катерене, както и запознаване със спецификата на сърфа. Има много възможности за изява и за сръчните. Над 20 работилници ще дадат възможност на хората, които обичат да работят с ръцете си, да пробват различни занаяти. Стан за тъкане, свещоливница, изработка на бижута, комикси, картини, хвърчила и самолета са само част от нещата, в които публиката ще може да се включи и да изработи.

Не на последно място е и предприемачеството, което ще включва различни уъркшопове, презентации и практически дейности, които да събудят предприемаческия дух на младежите и да разширят хоризонтите им за професионална реализация и бизнес мислене.

Party Time, Бъди в час!, Любопитно

About the author

The author didnt add any Information to his profile yet
No Responses to “Безплатни обучения по интернет предприемачество на FUNCITY 2014”

Leave a Reply