Новият World of Warcraft тръгва от 13 ноември (ВИДЕО)

Aug 18, 2014 Няма коментари by

На специално събитие в Лос Анджелес Blizzard Entertainment обявиха трейлъра и датата на излизане на новия експанжън на World of Warcraft – Warlords of Draenor. Последната версия на бестселъра ще излезе на 13 ноември 2014, обявиха от компанията производител.

Продължението на играта предоставя нов континент за действие, позволява героите да стават по-могъщи, а играчите да строят свои собствени крепости. Усъвършенствани са графиката и анимациите, използвани за героите. Играта ще позволи мигновено достигане на ниво 90 с цел потребителите да се възползват бързо от новото съдържание в нея.

Разработчикът й съобщи, че вече има над 1,5 млн. предварителни поръчки за продукта. Компанията пусна в продажба и лимитиран премиум пакет на цена от 90 долара, включващ освен експанжъна и оригинален саундтрак, DVD с кадри от подготовката на версията, албум от 160 страници с тематично концептуално изкуство и специално илюстриран пад за мишка.

През ноември феновете на играта ще отбележат 20 години от появата на Warcraft и 10 години от тази на World of Warcraft. С годините, поредицата надхвърля виртуалния свят и се превръща в цяла индустрия от литература, бордни игри, детски играчки и всякакви продукти, свързани с марката.

Трейлърът на Warlords of Draenor можете да видите в прикачения видео файл:

Arts, Boardgames, Fun, Gaming, Бъди в час!, Фантастика

About the author

The author didnt add any Information to his profile yet
No Responses to “Новият World of Warcraft тръгва от 13 ноември (ВИДЕО)”

Leave a Reply