Започнаха квалификациите за международното състезание за компютърни ентусиасти ASUS Open Overclocking Cup

Aug 20, 2014 Няма коментари by

От 15 август до 15 септември 2014 г.  ще се проведат квалификации за ASUS Open Overclocking Cup 2014., въз основа на най-голямата база данни за овърклок на HWBot.org. Овърклокърите трябва да дадат най-доброто от себе си и да използват целия си опит, за да спечелят правото да участват на финалите.

Освен за място във финалната фаза на надпреварата, ентусиастите ще се състезават за най-новите модели дънни платки на ASUS Republic of Gamers, базирани на чипсета Intel X99. Допълнителните награди ще бъдат раздадени на състезателите, които заемат челните места в класирането след първите три седмици на квалификациите.

Най-добрите 14 овърклокъри, които постигнат най-добър резултат с процесор Intel Devil Canyon, ще достигнат финала на надпреварата. Двама овърклокъри, които постигнат най-добър резултати с процесор Intel Pentium G3258, също ще могат да се състезават на финала на AOOC 2014.

16-тимата финалисти ще бъдат разделени на осем отбора по двама души и ще започнат подготовката си за финалите на AOOC 2014. Те ще се проведат на 1-ви и 2-ри ноември 2014 г. в най-големия клуб за киберспортове на Русия – Moscow Cyber Stadium.

Наградният фонд на AOOC 2014 достига впечатляващите 10 000 долара плюс примамливи награди от ASUS Republic of Gamers, които ще бъдат раздавани като допълнителни бонуси.

Създадено през 2012 г., ASUS Open Overclocking Cup се провежда първоначално като местно състезание за компютърни ентусиасти от Русия и Украйна. Турнирът става международен през 2013 г. и се превръща в най-голямото европейско състезание по овърклок с участието на най-добрите овърклокъри от 15 страни от Европа и от Общността на независимите държави (ОНД).

Повече информация е достъпна ТУК

Gadgets, Gaming, Lifestyle, Progaming, Videogames, Youth projects, Бъди в час!, Конкурси

About the author

The author didnt add any Information to his profile yet
No Responses to “Започнаха квалификациите за международното състезание за компютърни ентусиасти ASUS Open Overclocking Cup”

Leave a Reply