Aniventure 2014 започва на 6 септември

Aug 21, 2014 Няма коментари by

Най-големият фестивал за аниме, манга и японска култура у нас Aniventure 2014 ще се проведе на 6 и 7 септември в Sofia Event Center в Paradise Mall. И тази година програмата на фестивала включва: косплей конкурс, гейминг турнири с атрактивни награди, лекции и демонстрации, изложби, работилници и много други инициативи.

През двата дни на фестивала посетителите ще имат възможност да се насладят на любимите си стари игри в гейминг зоната. По традиция тя се провежда в самостоятелна зала и предлага забавление за любители и про-геймъри през цялото време. За PC геймърите са отредени турнири по водещите PC игри, а в ретро гейминг ъгъла посетителите могат да си спомнят славните времена на 8 и 16 битовите телевизионни игри с Duck Hunt, Super Mario, Tank 90 и култовите Street Fighter II Turbo и Ultimate Mortal Combat 3.

001Както винаги, най-запалените геймъри ще имат възможността да се потопят в света на фентъзито и да спечелят атрактивни награди от турнирите на място чрез най-популярните игри с карти – Magic: The Gathering, Yu-Gi-Oh!, A Game of Thrones LCG,  както и настолните игри Pandemic, Small Worlds, 7 Wonders, Heroclix, Ticket to Ride, X-wing.

1Тази година Happy Sushi ще радва посетителите на Aniventure с огромен щанд. Огромно разнообразие от уникални ръчно изработени сувенири ще предложи Алеята на талантите. Темата тази година на колоритното мейд кафе, организирано от клуб Коко Доко, е японските богове. Всеки ще има възможност да поговори със зашеметяващите мейдки и хостове, да изпие чаша чай или да сподели компанията им с шоколадова бисквитка в ръка.

За повече информация следете уеб страницата и Facebook събитието на фестивала.

Anime, Arts, Boardgames, Concerts, Cosplay, Gaming, Lifestyle, Manga, Music, Party Time, Performance, Progaming, Snow, Videogames, Бъди в час!, Дрешки, Комикс, Рисуване, Фантастика

About the author

The author didnt add any Information to his profile yet
No Responses to “Aniventure 2014 започва на 6 септември”

Leave a Reply