Почивка на море с гаджето става все по-предпочитана сред младежите

Aug 21, 2014 Няма коментари by

Все повече млади хора избират лятната почивка на море като начин да впечатлят своите гаджета. Това съобщават от уебсайта Процент.бг, който е единственият български портал, фокусиран върху предлагането на оферти за групово пазаруване в сферата на туризма. Според екипа на портала, закупуването на колективни оферти за хотелски резервации на морето са хит сред младите хора у нас това лято.

Причините за нарасналия интерес са няколко. На първо място моделът на груповото пазаруване позволява значително намаляване на цените, което прави възможността за почивка на море в наистина хубави хотели и курортни комплекси по джоба практически на всеки. На второ място все повече български хотелиери се насочват към нашенските клиенти и по-специално по-младите сред тях, предоставяйки им по-добри условия. В добавка сайтове като Процент.бг позволяват огромен брой от разнообразни оферти за почивка на море да бъдат разглеждани лесно и бързо, без дори да се налага кликане и търсене в сайтовете. Не липсва и интерес към хотелски резервации по гръцките и турски морета.

Освен за да впечатлят своите настоящи половинки, вариантът с почивка на море е предпочитан от все повече младежи и като начин да свалят желания от тях представител на противоположния пол. Летните свалки традиционно са един от най-хубавите източници на спомени за младите хора, а все по-достъпните оферти за групово пазаруване на почивки вече ги правят буквално на една ръка разстояние.

За някои младежи изборът на почивка на море е начин да се усамотят с обекта на своите желания и да намерят спокойно място, където да прекарат седмица или две. За други пък е точно обратното – избират шумни курорти с много партита, където да си изкарат със своята половинка колкото може по-щуро, като се сцепват от партита до зори.

Офертите в сайтовете за колективно пазаруване включват достатъчно разнообразие и от двата вида почивки, а цените наистина са атрактивни. „В нашия сайт клиентите могат да получат наистина огромни отстъпки, които в някои случаи достигат дори 95% от цената на съответната услуга или продукт“ – добавят от Процент.бг.

Fun, Lifestyle, Snow, Бъди в час!, Любопитно

About the author

The author didnt add any Information to his profile yet
No Responses to “Почивка на море с гаджето става все по-предпочитана сред младежите”

Leave a Reply