Новият клип на VenZy дебютира на страницата на УниКредит Булбанк във Facebook

Sep 09, 2014 Няма коментари by

VenZy плаща с безконтактна карта от УниКредит Булбанк в новия си клип “Мога да ти вярвам”. Самият клипът е заснет с подкрепата на банката, която за пореден път даде своя принос за развитие на изкуството и младите таланти.

По-късно днес клипът ще излезе на https://www.facebook.com/unicreditbulbank

В клипа към новата си песен VenZy използва най-новата безконтактна карта на УниКредит Булбанк Visa Electron. Картата вече е част от ежедневието на младия певец, като самият той се похвали, че вече пазарува много по-бързо.

83

Освен Visa Electron част от портфолиото безконтактни карти на УниКредит Булбанк са още Visa Classic, MasterCard Standard, Debit MasterCard и V Pay. Заради удобството и съкратеното време за преминаване през касите на търговските обекти все повече нараства броя на хората, които предпочитат да се разплащат с безконтактни карти. Към септември 2014 г. над 190 хил. клиенти на УниКредит Булбанк вече притежават дебитни и кредитни карти с безконтактна функционалност.
Паралелно с потребителите на безконтактни карти, нараства и броя на ПОС терминалите, на които могат да се извършват такива плащания. УниКредит Булбанк вече е инсталирала над 2000 безконтактни ПОС терминала в цялата страна. По данни на международните картови организации на Европейския пазар са регистрирани над 80 млн. безконтактни карти, които могат да бъдат обслужвани на над 1.4 млн. безконтактни терминала.
С новите дебитни и кредитни карти картодържателите могат да извършват безконтактни покупки на ПОС терминал без необходимост от въвеждане на ПИН код за суми до 25 лв. и без подпис на разписката. За суми над 25 лв. може да се плати по същия начин – нужно е единствено в допълнение да се въведе ПИН.

Music

About the author

The author didnt add any Information to his profile yet
No Responses to “Новият клип на VenZy дебютира на страницата на УниКредит Булбанк във Facebook”

Leave a Reply