Новина от Бургас: EVERLAST е болен и отменя участието си на феста

Aug 13, 2010 Няма коментари by

Току що стана ясно, че EVERLAST е болен и отменя участието си на SPIRIT of Burgas, съобщават организаторите, цитирайки официално писмо, което са получили от Regime Menagment – агенцията, която го представлява.

Писмото е подписано от самия артист и в него се казва: „С огромна тъга съобщавам, че не съм в състояние да присъствам на фестивала SPIRIT of Burgas. През последните шест седмици бях на турне в Европа и Азия, което трябваше да завърши с много специално шоу на SPIRIT of Burgas. За съжаление, когато се върнах за еднодневна почивка в Лос Анджелис, бях повален от много лош вирус. Лекарите държат да остана в САЩ и да не предприемам дълги пътувания, докато не съм напълно възстановен. Наистина съжалявам, че заболяването ми попречи да дойда в България. Надявам се следващата година да бъда поканен отново и да изпълня моите бизнес задължения и още по-важно – да свиря за моите фенове на SPIRIT of Burgas. И накрая – още веднъж се извинявам на всички, че няма да мога да участвам на фестивала.” Erik “EVERLAST” Schrody

Въпреки, че това е фестивал, а не самостоятелен концерт на EVERLAST, организаторите гарантират, че всеки, който е закупил билет за 14-ти август и желае да го върне, ще може да си получи парите обратно от мястото, на което го е купил. В момента предизвикателството пред организаторите на SPIRIT of Burgas е с бърза реакция да намерят заместник на EVERLAST за втория фестивален ден. Името му ще бъде оповестено веднага, след като екипите на фестивала се справят с тази тежка, форсмажорна ситуация.

Concerts, Music, Party Time

About the author

The author didnt add any Information to his profile yet
No Responses to “Новина от Бургас: EVERLAST е болен и отменя участието си на феста”

Leave a Reply