Sony Walkman серия WS610 вече с Bluetooth безжична технология

Sep 12, 2014 Няма коментари by

Заредете се с перфектна музика, докато тичате, правите коремни преси или плувате, с новия Bluetooth® Walkman NWZ-WS610 – в комплект със свое собствено дистанционно, тип пръстен.

Слушането на музика по време на спорт може да добави мотивация, както и да разсее ума. Най-новият носим MP3 плейър от Sony прави точно това. Той е създаден така, че да може удобно и сигурно да се закрепи, докато тичате по пистата или улицата – без кабели, които да ви пречат. Водоустойчив е, с удобни за носене плътно прилягащи слушалки, за страхотен звук по време на сутрешната тренировка в басейна или душа след спорт.
99
За пръв път Walkman NWZ-WS610 като носими Bluetooth® слушалки дава допълнителната възможност да слушате безжично музика директно от вашия смартфон, докато тичате или тренирате.

В комплекта е включено и удобно дистанционно управление тип пръстен, с което управлявате вашата плейлиста и в същото време приемате обаждания докато сте в движение. Безжичната технология с ниска консумация на енергия в това лесно за ползване дистанционно позволява продължителна употреба, без да се налага да се притеснявате за зареждане на батерията.

Изборът е ваш: слушайте музика, записана на вашия Walkman или директно от интернет от платформи като Music Unlimited, Spotify и YouTube през вашия смартфон. Не се тревожете, че ще пропуснете съобщения от приложенията или известия от смартфона ви, докато тичате – функцията SoundMix практично заглушава музиката и чувате звуковия сигнал от смартфона си.

Не позволявайте на разговорите с приятели да попречат на вашите ежедневни тренировки – Walkman NWZ-WS610 ви позволява да приемате обажданията, докато тренирате. Просто докоснете Walkman за момент до смартфона ви и сте готови да говорите: NFC опростява безжичната връзка между двете устройства без сложни настройки.

За още по-добър контрол и лесно използване, приложението SongPal на Sony ви дава възможност да управлявате Walkman през смартфона ви, като търсите измежду запаметените песни по име на изпълнител или албум, както и настройвате звука. Устройството предлага разнообразие от настройки, за да подобрите качеството на звука, включително приложението Clear Phase™ за реалистичен звук, както и Clear Bass™ за динамичен и дълбок бас, без деформация.

Качването на вашата музикална колекция на Walkman е много бързо и лесно. Просто свържете своя NWZ-WS610 с кабела и дръпнете файловете директно от компютъра си, без да имате нужда от специален софтуер.

Водоустойчивият, носим Walkman NWZ-WS610 MP3 плейър с Bluetooth® ще бъде наличен в Европа от Октомври 2014 г.

Gadgets

About the author

The author didnt add any Information to his profile yet
No Responses to “Sony Walkman серия WS610 вече с Bluetooth безжична технология”

Leave a Reply