P.I.F. предизвикват своите фенове с „Моите седем най-важни думи”

Sep 24, 2014 Няма коментари by

„Седем думи от мен, седем рози в един ден, стих подарен, седем пъти за спомен”, Вдъхновени от този свой стих, P.I.F. отправят предизвикателство към своите фенове: докато светът се задръства от празни, ненужни, безсмислени, болни и опасни думи, вие открийте седемте най-важни за вас думи и ги споделете със света. За целта, използвайте без ограничение аудиото, видеоклипа или караоке версията /или части от тях/ на песента „Седем” и върху нея създайте свой видеоклип като използвате смартфон, камера, рисунки, фотографии, глас, анимация, 3D, слайд или друго, което фантазията ви сътвори. Няма правила, а само една цел – да отворим сърцата си и да споделим на света своите седем най-важни думи. Готовите видео клипове споделяйте на страницата на P.I.F. във Facebook.
pif sedem
Десет от авторите и създателите на видео клипове събрали най-много лайкове ще получат покани и тениски за концерта на P.I.F. „СЕДЕМ ДУМИ” в Sofia Live Club на 16 октомври 2014г., чиято концепция ще включва излъчването на части от най-харесваните във Facebook видео клипове. Крайният срок за класиране на клипове е 10:00 часа на 12.10.2014.
Групата от сега е убедена, че от „седемте думи” на феновете ще бъде създадена следващата им песен. А някой друг пък ще се вдъхнови за стих. И ето как вашите най-важни седем думи ще имат шанса да докоснат и много други отворени сърца.

culture

About the author

The author didnt add any Information to his profile yet
No Responses to “P.I.F. предизвикват своите фенове с „Моите седем най-важни думи””

Leave a Reply