Подробности за концерта на HORROR PIKNIK в София на 18.10.2014 в клуб Три Уши

Oct 02, 2014 Няма коментари by

ДЕГРАДАТ се включват в концерта на 18 октомври 2014г. в клуб „Три Уши“. Скоро групата ще издаде първия си дългосвирещ албум. На концерта те ще го изпълнят целия.
Другите групи, които ще участват в събитието са HORROR PIKNIK, PIKNIK и KHAN. Събитието е организирано от ICreative Events. Начало: 20 ч. Билетите са на цена 15лв. и се продават ексклузивно в мрежата на EVENTIM. В деня на концерта цената им ще бъде 20лв.
48
Историята на ДЕГРАДАТ:
Деградат е сформирана през 2007г. от Явор (барабани), Сашо(бас, вокал) и Дими(китара). Деградат не е просто група, това е идея! Идеята да се пие много бира, твърд алкохол и да се свири траш метъл (не всички идеи на този свят са възвишени).
Не след дълго, но и не за дълго, към групата се присъединява Христо, с който Деградат правят първите си концерти и започват да работят над авторски материал (който така и не вижда бял свят).
След няколко рокади в състава (на мястото на Дими идва Митака, а след това на мястото на Христо се връща Дими), бандата най-сетне намира своя облик. Създават първите си авторски парчета и се впускат в концертна дейност.
През 2009г. почива Митко (вечна му памет!).
През 2010г. Сашо е „повишен“ в китарист, а на негово място дебелите струни започва да опъва Кирил.
След още някоя и друга година концертна дейност, главно по столични клубове, групата напускат, първо Дими (заменен от Марто), а в последствие и Кирил (заменен от Марио), като това е състава на групата и до сега.
В момента групата се занимава със записите на първия си албум, който, живот и здраве,трябва да се появи през настоящата 2014-а година.

Concerts, Music

About the author

The author didnt add any Information to his profile yet
No Responses to “Подробности за концерта на HORROR PIKNIK в София на 18.10.2014 в клуб Три Уши”

Leave a Reply