Дарт Вейдър, Джедаи и светлинно шоу в студиото на NEXTTV

Nov 28, 2014 Няма коментари by

Кросмедийната платформа NEXTTV ще се превърне в бойна арена на джедаи, тази вечер, 21:00, в ефира на BOXTV, специално за зрителите на предаването и феновете на Междузвездни войни. Очаква се и появата на вездесъщия Дарт Вейдър, които ще влезне в шоу със светлинни мечове, докато водещият Роро и компания са ни подготвили нова доза от познатите видео игри и интересни гости.

Ревю на „Warlords of Draenor”, новият експанжън на World of Warcraft, ще бъде кулминацията в гейминг сегмента, като ни очакват още преглед на Little Big Planet 3 и Samurai Warriors 4. Програмата предвижда поглед към света на ретро игрите, представяне на актуални аниме заглавия и новости от киноиндустрията.

Мария Драгнева ще бъде първият специален гост в предаването. Поп-звездата ще представи видеото към новата си песен „Като на сън”, а малко след това очакваме включване и от Dian Solo от DeepZone, който ще поведе цяла армия от светлинни мечове, за да пресъздаде битки от дългоочакваното продължение на поредицата „Междузвездни войни: Завръщането на джедаите”, допълнени с качествена музика от диджейския пулт и брейк денс.

NEXT TV е в ефир всеки петък от 21:00 ч. по BOX TV, Twitch TV и наwww.NextTV.bg

Uncategorized

About the author

The author didnt add any Information to his profile yet
No Responses to “Дарт Вейдър, Джедаи и светлинно шоу в студиото на NEXTTV”

Leave a Reply