С новия smartbob+ говорим 300 минути с всички само за 9,90 лева на месец

Feb 10, 2015 Няма коментари by

Офертата включва и 500 мегабайта за сърфиране в интернет
41

До края на март новият smartbob+ предлага на всички, които искат да говорят свободно, без да подписват дългосрочни договори, 300 минути към всички мрежи в страната само за 9,90 лева на месец. Към тях потребителите ще получат и 500 мегабайта за бързо сърфиране в мрежата.

Предложението важи както при покупка в магазините на bob, така и през онлайн магазина на bob или при поръчка по телефона. От него могат да се възползват и потребители, които пренесат номера си в bob от друг оператор.

Разговорите с bob към всички национални мрежи струват само 10,8 стотинки на минута. След изчерпване на включените в пакета минути, цената за разговор продължава да бъде същата. Ако потребителите имат нужда от допълнителен мобилен интернет, те могат да активират пакет от 500 мегабайта само за 4,90 лева.

В момента bob разполага със 69 собствени магазина и още 900 партньорски места за продажби в цялата страна. Поръчка на bob стартов пакет може да се направи и чрез обаждане на безплатен номер 0800 80 123. Доставката е безплатна и се осъществява на посочен от клиента адрес.

Lifestyle

About the author

The author didnt add any Information to his profile yet
No Responses to “С новия smartbob+ говорим 300 минути с всички само за 9,90 лева на месец”

Leave a Reply