Ново в програмата: Magic: The Gathering @Aniventure 2010!

Sep 02, 2010 Няма коментари by

В рамките на фестивала за аниме и японска култура Анивенчър 2010, който започва този петък в София, ще се проведат демонстрации и турнири по стратегическата игра с карти Magic:The Gathering.

Програмата включва:

– демонстрации за начинаещи – всеки желаещ да научи правиалата на играта ще може да го направи бързо при някой от демонстраторите;
– безплатни продукти – ако се регистрирате като играч на Magic получавате едно безплатно тесте от 30 карти и безплатен бустер Magic 2011 Core Set; ако довете ваш познат и той/тя се регистрира вие също получавате безплатен бустер Magic 2011 Core Set;
– награди – част от посетилите Aniventure 2010 ще получат продукти Magic: the Gathering;
– турнир – всеки посетил Aniventure 2010 може да се включи в отворения турнир. Единственото необходимо е да имате тесте от 60 карти (или да се сдобиете с такова на място) и малко свободно време. Мачовете могат да се играят по всяко време като след края им трябва само да съобщите на организаторите с кого сте и играли и как е завършила играта. За всеки изигран мач получавате точки, които се натрупват и образуват крайното класиране, което ще бъде обявено в неделя.

Награди на турнира:

Победителят в крайното класиране получава право на безплатно участие на Scars of Mirrodin Prerelease, който ще се проведе на 25.09.2010 в Младост 1. Двамата участници с най-много точки за събота и неделя съответно получават promo версия на картата Sun Titan. В зависимост от точките всеки участни ще може да получи и някои от следните promo карти – Pathrazer of Ulamog, Curse of Wizardry, Sylvan Ranger и Fling. При желание на участниците могат да се проведат и допълнителни турнири. Турнирите и демонстрациите се организират от Иван Стефанов; продуктът е осигурен от Валинор Паладиум.

Boardgames, Manga

About the author

The author didnt add any Information to his profile yet
No Responses to “Ново в програмата: Magic: The Gathering @Aniventure 2010!”

Leave a Reply