Световноизвестният DJ Tom Novy пренесе ритъма на Ибиса на бляскаво парти в София

Mar 16, 2015 Няма коментари by

Грандиозно светлинно шоу, супер хитове, майсторство и класа зад пулта и много настроение и танци направиха тазгодишния празник на жената по-специален за над 800 човека, които станаха част от уникалното “Glow in the dark” парти в зала Sofia Event Center. Гост-звезда на събитието, организирано от Fly Events и Symbol Media Group, беше световноизвестният DJ Tom Novy, дългогодишен резидент на клуб Space в Ибиса, който с лекота пренесе ритъма на култовата парти дестинация в София.

Професионални гримьори помагаха на гостите да влязат в тон с концепцията на вечерта, като украсяваха лицата и телата им с боички, светещи на неоновите светлини. Чаровни момчета на Tuborg също се погрижиха за атмосферата, като рисуваха блестящи татуировки, а с welcome drink красивите момичета на Smirnoff създаваха парти настроение на всеки гост още от входа.

Glow in the Dark Party with DJ Tom Novy by FlyEventsНа фона на стотици светещи аксесоари и не по-малко блестяща публика, родният талант DJ Diass даде мощен старт на партито. След него градуса на настроението вдигна и специално пристигналият от най-добрите нощни клубове в Цюрих DJ Alex Mallios, преди пултът да бъде превзет от парти гуруто Tom Novy, който на перфектен български поздрави публиката с “Добър вечер, София!”.

Зашеметяващият му сет, в който бяха включени както някои от най-популярните в момента клубни хитове, така и ремикси на стари класики, беше придружен от фантастично светлинно шоу. Танцьори и артисти със светещи костюми подгряха появата на уникалния робот Andromega, чийто арсенал от визуални ефекти, високотехнологични LED светлини и кибер визия пренесоха гостите няколко десетилетия напред в бъдещето.Glow in the Dark Party with DJ Tom Novy by FlyEvents

Tom Novy впечатли не само с майсторството си зад пулта, но и с изключително земното и приятелско отношение. Някой от публиката му подари мартеница и той не пропусна да благодари и да се похвали на всички с традиционния ни символ, а в разгара на купона рязко скъси дистанцията и покани всеки, който иска, да се качи при него на пулта. Партито продължи до ранни зори, като до светло хората така и не си тръгнаха, наслаждавайки се на музиката и бляскавото парти.

Видео с избрани моменти от партито има тук:

Concerts, Music

About the author

The author didnt add any Information to his profile yet
No Responses to “Световноизвестният DJ Tom Novy пренесе ритъма на Ибиса на бляскаво парти в София”

Leave a Reply