Репортери на две гуми показват интересни маршрути в София

Apr 10, 2015 Няма коментари by

Задръствания? Напрежение? Закъснение? Всички тези неприятности могат да бъдат избегнати и по полезен и приключенски начин – с велосипед! Инициативата на Софарма и Дарик радио #sopharmabike има за цел да увлече повече хора да се придвижват с колело, да им помогне да преоткрият града, в който живеят и да бъдат отговорни към здравето си.

#sopharmabike ще продължи до края на месец май 2015 в София с помощта на 10 велорепортери, които карат своите специални DRAG велосипеди в търсене на различни музикални, гурме и културни маршрути, които да препоръчват. Те ще интервюират на две гуми и ще разказват за своите преживявания не само в ефир, но и в социалните мрежи с #sopharmabike. Едни от интересните маршрути представени до сега са: „Работен обяд на две гуми“, „Градско кино с колело“, „Велосипед + градски транспорт“ и други.
Велорепортерите на Дарик ще споделят ценни съвети относно физическото натоварване, безопасното предвижване в града, здравословен хранителен режим при активно спортуване, кои мобилни апликации правят по интересно карането на колело, каква е подходящата екипировка и какви са характеристиките на добрия градски велосипед.

По време на цялата кампания в ефира на Дарик се представят истории за велосипедисти-приключенци, за дизайнери и изобретатели на колела, за идеите и акциите на вело общности и организации, които развиват тази култура в България. Велорепортерите ще споделят най-интересните събития и инициативи за колоездачи и ще съветват как да превърнем ежедневния маршрут в необикновено приключение.

От днес #sopharmabike ще проведе специално проучване с гражданите на София, които ще могат да изберат чрез гласуване място, където да се постави атрактивна и многофункционална велостойка. Идеята й ще бъде да носи послание за града, да улеснява велосипедистите, да позволява заключването на повече колела. Всеки може да гласува тук.
Станете част от #sopharmabike, нужно е само да имате колело и да сте мотивиран да преоткриете града на две гуми, следвайки интересните маршрути, които велорепортерите са начертали.

Повече информация можете да намерите на уебсайта на кампанията blog.zdravi-app.com и в социалните мрежи с #sopharmabike.

Bike, Lifestyle, Street, Бъди в час!, Любопитно, Спорт

About the author

The author didnt add any Information to his profile yet
No Responses to “Репортери на две гуми показват интересни маршрути в София”

Leave a Reply