Gaming Knights #2 ще събере стотици любители на видео и настолните игри

Jul 06, 2015 Няма коментари by

„Вземи любимата си настолна игра и я сподели с приятели!” – това е новото мото сред младежите и е призив, отправен от второто събитие от поредицата Gaming Knights, което отново ще събере стотици любители на видео и настолните игри, предоставяйки им поле за турнирни битки, свободна игра, демонстрации и срещи на живо, както и изпълнения на едни от най-актуалните DJs в страната.

Gaming Knights е поредица от събития, които се организират под егидата на единственото геймърско шоу в телевизионния ефир – NEXT TV по BOX TV. Водещият Роро и компания срещат посетителите с новостите от света на технологиите и музиката, организират се демонстрации и състезания в различни гейм дисциплини. Домакин на събитията Gaming Knights е клуб Culture Beat в София, а началният час е 17:00, всеки вторник.GK_2

Посетителите на Gaming Knights #2 ще имат възможността да донесат любимите си настолни игри и да ги споделят с участниците в събитието. Ще продължат с пълна сила и демонстрациите на чудатата технология Oculus Rift – очила с добавена реалност, които буквално могат да ви потопят в света на видео игрите.

Специално за феновете на електронните спортове ще бъде организиран турнир в дисциплината Hearthstone, а за по-непретенциозните ще има и турнир по виртуален тенис на маса, благодарение на улавящи движенията технологии. Събитието ще бъде белязано и от поредния куест Нощна Стража – в рамките на заведението-домакин ще бъдат разпръснати улики, които ще ви отведат към мистериозни загадки и пъзели.

Arts, Fun, Gaming, Performance, Videogames, Бъди в час!, Любопитно

About the author

The author didnt add any Information to his profile yet
No Responses to “Gaming Knights #2 ще събере стотици любители на видео и настолните игри”

Leave a Reply