Super Mario се завръща в електронния маратон Gaming Knights#3

Jul 14, 2015 Няма коментари by

Третото издание от серията събития Gaming Knights ще предложи нова порция гейминг и забавления тази вечер, с начален час 17:00, в клуб Culture Beat, София. Организаторите на дигиталния маратон са подготвили поредица от турнири в различни дисциплини на електронния спорт, демонстрации на високи технологии, както и забиващи ритми от света на електронната музика.

Турнирната част ще предложи връщане към емблематичната за всички геймъри игра – Super Mario. Желаещите ще могат да се включат в състезание за време, в което участниците ще имат не повече от 15 минути, за да изминат максимално много нива от света на Mario. В зоната на гейминга ще видим още турнир по Pro Evolution Soccer 2015 във формат Beat-the-Pro – най-успешният играч в дисциплината Етиен Янев ще очаква ентусиасти, които ще трябва да го победят два пъти, за да спечелят награда.GK_pc3

Изненадите от света на видео игрите не спират дотук – турнир по Hearthstone отново ще заеме място в сърцето на събитието, а паралелно с това ще се състои и напревара в дисциплината Star Craft 2, отново във формат Beat-the-Pro. Феновете на рейсинг игрите ще премерят сили в дисциплината Project Cars, а за по-непретенциозните геймъри ще има предизвикателство във виртуален спорт, благодарение на технологии, които улавят движенията. Резидентът във видео игрите Слави ще направи жива демонстрация на Dark Souls 2 Scholar of the First Sin.

Gaming_Knights_posterПрограмата на Gaming Knights#3 включва още демонстрации на настолни игри, демонстрация на технологията за виртуална реалност Intugame VR, куест на Нощна стража – в рамките на заведението-домакин ще бъдат разпръснати улики, които ще отвеждат участниците до разрешаване на мистериозни загадки, DJ миксове на живо от Tormentor, както и стрийминг на всичко по-интересно на страницата на NEXT TV.

Повече информация за Gaming Knights #2 е достъпна на ТУК

Boardgames, Fun, Gaming, LARP, Magic, Progaming, Videogames, Бъди в час!, Любопитно

About the author

The author didnt add any Information to his profile yet
No Responses to “Super Mario се завръща в електронния маратон Gaming Knights#3”

Leave a Reply