Тази вечер ще се проведе четвъртото издание на Gaming Knights

Jul 21, 2015 Няма коментари by

Клуб Culture Beat в столицата ще събере днес феновете на електронните игри за четвъртото издание от серията събития Gaming Knights. Организатори на инициативата са от телевизионното шоу за технологии и гейминг NEXT TV по BOX TV, като този път водещият Радослав Кавалджиев-Роро и неговият екип са забъркали дигитален микс от изненади – турнири по електронен спорт, демонстрации на нови джаджи и DJ миксове на живо.

В зоната на електронния спорт ще видим традиционните турнири по Hearthstone и рейсинг играта Project Cars, която буквално оживява в GK_posterзалата за феновете на високите скорости, благодарение на специално инсталирани волан и педали. Технологии, които улавят движенията на играчите ще пренесат присъстващите на събитието на арената на виртуалния тенис на маса и други популярни спортове.

Черешката на тортата ще бъде турнир в света на щурите бойни червейчета от играта Worms World Party. Gaming Knights #4 ще предложи на феновете още демонстрации на настолни игри, виртуална реалност и тематични конкурси.

Boardgames, Fun, Gaming, Progaming, Videogames, Бъди в час!

About the author

The author didnt add any Information to his profile yet
No Responses to “Тази вечер ще се проведе четвъртото издание на Gaming Knights”

Leave a Reply