Стартира Международният джаз фестивал в Банско

Aug 05, 2015 Няма коментари by

През тази година 18-ото издание на международно признатия джаз фестивал в Банско ще се проведе от 7 до 13 август, като всички присъстващи отново ще могат да се насладят на изпълненията на над 20 групи и изпълнители.

На сцената в Банско част от звездите тази година ще бъдат: Васил Петров & Биг бенд Благоевград, Мънго Джери блус бенд, Йълдъз Ибрахимова, Джем Стейшън, британската група Инкогнито, португалската джаз певица Кармен Соуза и един от най-великите джаз пианисти за всички времена – Монти Александър от САЩ, както и много други популярни изпълнители.

За поредна година Fibank (Първа инвестиционна банка) е генерален спонсор на фестивала. На 8-и август 2015 г. Fibank организира традиционната вечеря за свои дългогодишни клиенти, партньори и приятели, която по традиция ще се състои в Кемпински Хотел Гранд Арена в град Банско. По време на вечерята специално за гостите на банката на живо ще пее Бруно Бере и ще свирят Силван Цванг Трио, като банката е приготвила и още специални изненади за своите гости и приятели.

Concerts, Music

About the author

The author didnt add any Information to his profile yet
No Responses to “Стартира Международният джаз фестивал в Банско”

Leave a Reply