NEXT TV се завръща за втори сезон

Aug 26, 2015 Няма коментари by

Телевизионното предаване за гейминг и младежка култура NEXT TV по BOX TV се завръща на екран този петък за началото на втория си сезон. Екипът на NEXT TV обещава на своите фенове двойна доза гейминг и интересни гости от родната поп сцена.

Първият сезон на NEXT TV представи цели 48 епизода, които обединиха под една шапка най-интересното от гейминга, електронните спортове, музиката и високите технологии. “През втория сезон ще заложим на още повече гейминг и това е, което аудиторията изисква от нас. Вярваме в глобалния ефект на гейминга и се радваме да споделим, че успяхме да ви представим най-известните имена, студиа и проекти от българската и световна сцена. Нашата мисия ще е да продължим да бъдем един от моторите в развитието на гейминга у нас. Разбира се, ще предложим скоро и нова опаковка, която ще е още по-привлекателна за зрителите”, споделя водещият на предаването Радослав Кавалджиев-Роро. NEXTTV_pc1

Предаването е с продължителност 8 часа и е разделено на тематични рубрики. През новия сезон ще се акцентира върху новите гейм заглавия и отразяване на всичко по-интересно от актуалните европейските и световни форуми. За новия 049-ти епизод екипът на NEXT TV е подготвил поглед върху заглавия като Until Dawn, Metal Gear Solid V, PES16, FIFA16 и още много. Ще видим още история на Warcraft и включване от новия сезон на Diablo III.

NEXT TV е в ефир всеки петък, от 20:00, по BOX TV, Twitch TV и на www.NextTV.bg

Бъди в час!, Любопитно

About the author

The author didnt add any Information to his profile yet
No Responses to “NEXT TV се завръща за втори сезон”

Leave a Reply