Геймъри ще тестват най-новите Intel процесори по време на Aniventure

Sep 04, 2015 Няма коментари by

Intel Corporation предлага на българските РС фенове два дни UNLOCKED EXPERIENCE по време на на гейминг частта на Aniventure – Let’s Play!. На събитието те ще могат да тестват на живо най-новите местни РС системи за гейминг, оборудвани с най-новите процесори Intel Core i7-6700K от шесто поколение, в къта на Intel на щанда на Вали Компютърс. Aniventure ще се състои на 5 и 6 септември в София, Интер Експо Център (бул. Цариградско шосе 147). Информация за това къде може да се закупят билети за събитието, може да намерите на сайта на организаторите http://aniventure.net/bg/info/tickets.

Най-мощните настоящи местни конфигурации на десктоп РСта за гейминг с Intel Core i7-6700K, които ще бъдат показани на Aniventure Let’s Play!, са изградени от Вали Компютърс.

„РС-то все още е главната платформа за игри и Intel обръща специално внимание на този сектор. България е един от динамичните гейминг пазари и ние искаме да предложим най-новите технологии и системи за възможно най-кратко време след световното пускане на пазара. Едни от тези системи са тези на Vali Computers, най-мощната настояща локална РС конфигурация за игри, включваща най-новите отключени процесори Intel Core шесто поколение,” каза Богдан Джорджеску, Channel Account Manager, Intel за Румъния и България.

Intel Core i7-6700K, който е в основата на системата, има 4 ядра и 8 нишки с честота от 4GHz. Предложението на Vali Computers е оборудвано с харддиск с памет от 1TB и 120GB SSD. Има 16GB DDR4 2666 mhz памет, първият за мейнстрийм десктоп компютър.

Intel Core i7-6700K и Intel Core i5-6600K, които бяха обявени през август, са посветени на геймърите и овърклокърите и имат поддръжка на DDR4 памети, която позволява на системите да притежават капацитет от 64GB и по-високи скорости на трансфер в сравнение с DDR3.

Новите процесори се отличават с технологията Intel Turbo Boost 2.0 за изключителна производителност и Intel Hyper-Threading, защото всяко едно процесорно ядро може да се справи с две задачи едновременно, като са подобрени и оптимизирани за мултитаскинг натоварвания. Също така, новите процесори пазят личните данни сигурни, като използват технологията Intel Software Protection Device Guard Extensions (Intel SGX).

Любопитно

About the author

The author didnt add any Information to his profile yet
No Responses to “Геймъри ще тестват най-новите Intel процесори по време на Aniventure”

Leave a Reply