САМ СМИТ ЩЕ ИЗПЪЛНИ ПЕСЕНТА КЪМ СПЕКТЪР

Sep 10, 2015 Няма коментари by

EON Productions, Metro-Goldwyn-Mayer Studios и Sony Pictures Entertainment потвърдиха, че Сам Смит е записал „Writing’s On The Wall” – основната песен към СПЕКТЪР, 24-то приключение на Джеймс Бонд. СПЕКТЪР е с българска премиера на 6 ноември само в кината и IMAX, а песента, издадена от Capitol Records, ще дебютира на 25 септември, когато ще излезе в продажба и за онлайн стрийминг.
Мултиплатиненият артист Сам Смит е съавтор на „Writing’s On The Wall” заедно с друг носител на „Грами” Джими Нейпс. Това е първата песен от филм за Джеймс Бонд, която е записана от мъж и британски солов изпълнител  от 1965 г. насам. Дебютният албум на Смит The Lonely Hour се изстреля до No. 1 във Великобритания и No. 2 в САЩ, с общо пет сингъла на първо място във Великобритания, четири награди „Грами”, три награди БРИТ, шест награди MOBO, награди Q и AMA.
Продуцентите на СПЕКТЪР Майкъл Дж. Уилсън и Барбара Броколи коментираха: „Сам и Джими написаха най-вдъхновяващата песен за СПЕКТЪР и, с невероятното изпълнение на Сам, „Writing’s On The Wall” със сигурност ще се нареди сред най-великите Бонд песни за всички времена.”
Смит акцентира: „Това е един от върховите моменти в моята кариера. За мен е чест най-накрая да мога да обявя, че ще изпълня следващата Бонд песен. Много съм развълнуван да бъда част от това ключово британско наследство и да се наредя до някои от най-силните ми музикални вдъхновения. Надявам се всички да харесат песента поне толкова, колкото аз се насладих на нейното създаване.”
Предишните 23 Бонд песни са сред най-запомнящата се филмова музика на всички времена. Последният сингъл „Skyfall” е в изпълнение на Адел и получи награди „Оскар” и „Златен глобус” за Най-добра оригинална песен, награда БРИТ за Британски сингъл на годината и награда „Грами” за Най-добра песен за визуална медия.

Music

About the author

The author didnt add any Information to his profile yet
No Responses to “САМ СМИТ ЩЕ ИЗПЪЛНИ ПЕСЕНТА КЪМ СПЕКТЪР”

Leave a Reply