Рамбо се завръща с телевизионен сериал, но без участието на Силвестър Сталоун

Dec 09, 2015 2 коментара by

Най-великият войник на 80-те години на миналия век – Джон Рамбо се завръща с нова телевизионна поредица на име “Рамбо: Нова кръв”. Американският актьор Силвестър Сталоун обаче няма да участва в заснемането на телевизионния сериал.

Създателите на “Рамбо: Нова кръв” няколко години са водили преговори за сътрудничество с актьора. Макар създателят и изпълнителят на ролята на Рамбо да възнамеряваше да бъде изпълнителен продуцент на проекта, той в крайна сметка е решил да се откаже.

“Рамбо: Нова кръв” ще представи сложните взаимоотношения между Рамбо и неговия син Джей Ар, бивш морски пехотинец. Написването на сценария е поверено на Джеб Стюарт, а заснемането на поредицата – на телевизионния канал Fox.

Филми

About the author

The author didnt add any Information to his profile yet

2 Responses to “Рамбо се завръща с телевизионен сериал, но без участието на Силвестър Сталоун”

  1. Наргиле says:

    Очакваме го с нетърпение!

  2. доктор Вяра Ангелова says:

    Интересно. Въпреки, че не съм любител на твърдия екшън, свързвам филма именно със Сталоун. Практически това е една култовите роли в киното и то не само за него като актьор. Някак си отвързването на образът на Рамбо от актьора изглежда напълно невъзможно. А, може би точно това ще е интересното – да видим как екипът ще се справи с това голямо предизвикателство.

Leave a Reply