Как да разберете кога жената се нуждае от секс?

Jan 04, 2016 Няма коментари by

Има много признаци, които показват, че жената дълго не е правила секс и копнее за мъжко внимание. Най-често срещаните сред тях са: сънливост, раздразнение, постоянно боледуване и липса на самочувствие.

По време на секс и постигане на оргазъм в женския организъм се отделя хормонът окситоцин, който е естествено успокоително. Липсата на интимни отношения обаче може да причини множество безсънни нощи и непрестанно въртене в леглото, които карат жената да изглежда изморена и недоспала.

Липсата на ендорфин влияе на възприемането на света около нея. Той се произвежда от хипофизната жлеза и хипоталамуса при гръбначните животни по време на изморителни упражнения, възбуда или оргазъм. Ако жените не са правили скоро секс, те често си изкарват яда на другите.

Освен това постоянно се оплакват от болки и различни видове заболявания. Истината е, че интимните отношения увеличават количеството на антивирусни антитела с 30%. Сексът допринася за по-добрата физическа форма и устойчивост на грипни вируси. Освен това той повдига женското самочувствие и кара жената да се чувства щастлива и желана.

Slide, Секс и любов, Съвети

About the author

The author didnt add any Information to his profile yet
No Responses to “Как да разберете кога жената се нуждае от секс?”

Leave a Reply