Революционен метод за премахване на татуировки

Feb 19, 2016 Няма коментари by

Д-р Снежана Атанасова въвежда революционен метод за премахване на татуировки и кожни несъвършенства, наречен PicoSurе. Това е неинвазивна (безкръвна) лазерна интервенция, която не нарушава целостта на кожата и прави възстановителния период максимално кратък. Американската компания, създател на PicoSure е използвала най-новите технологии, за да представи пред света един революционен уред, с който да задоволи нарастващия интерес на хората, желаещи да преведат кожата си в по-добър естетичен вид. Апаратът абсолютно безболезнено отстранява татуировки и нежеланите дерматологични несъвършенства.

Когато се извършва манипулация върху татуировка, лазерният апарат PicoSure използва много кратки пулсации – едва една трилиона от секундата. Заради интензивността на пулсациите, татуировката бива подложена на удар, който е с толкова голямо налягане, че мастилото й се разпръсква на съвсем малки, подобни на прах частици. Благодарение на този процес те много по-лесно се абсорбират и елиминират от тялото. Това води до по-добро изчистване на мастилените символи и по-малко процедури, нужни за цялостното им премахване. Иновативният продукт PicoSure е ефективен и върху по-ранно третирани татуировки, които не са били успешно заличени до този момент. Всяка татуировка е уникална, защото съдържа различни цветове и наситеност на мастилото.Чрез апарата могат да бъдат премахнати всички цветове от мастилената гама.

Преди появата на лазерните апарати за отстраняване на татуировки, хората използвали методи като процедури с киселина, хирургическа намеса и дори дермабразио. Манипулации за заличаване на мастилените символи от кожата вече са еволюирали от потенциално болезнени интервенции, които понякога водят дори до перманентни странични ефекти, до по-безопасни и безболезнени методи с ефективни резултати, като тези с PicoSure.

Освен за премахване на нежеланите татуировки лазерният апарат PicoSure се използва и за заличаване на пигментации, белези от акне, стрии и бръчки. С него може лесно да бъде премахнат и козметичният татуаж от лицето.

Любопитно

About the author

The author didnt add any Information to his profile yet
No Responses to “Революционен метод за премахване на татуировки”

Leave a Reply